Selskap på Danebu Kongsgaard

I løpet av et liv er det flere viktige hendelser som er verdt å feire. Om det er konfirmasjon, dåp, bursdag, bryllup, bryllupsdag eller annet, er det viktig at denne feiringen blir riktig akkurat for deg.

Et vellykket selskap skal være en lykkelig og uforglemmelig feiring som skaper minner for livet - og det er dette vi på Danebu Kongsgaard brenner for. Gjennom tett samarbeid, gjennomført planlegging, fantastisk mat og drikke, og en magisk beliggenhet, skaper vi sammen en fantastisk opplevelse for deg og alle gjestene.

Vi gleder oss til å feire med deg!

En forenklet planlegging!

Det ligger mye planlegging og logistikk bak et flott selskap. Mange detaljer skal klaffe og da kan det være godt å støtte seg på noen som har erfaring. Vi på Danebu Kongsgaard hjelper dere gjerne med planleggingen av ditt selskap.

Vi tilbyr

 • Planlegging av selskapet.
 • Et nyrenovert hotell (store deler).
 • Tilpassing av lokaler og valg av bordoppsett.
 • Anbefaling av menyer og drikke til maten.
 • Fantastisk mat, laget av lokale råvarer.
 • Erfarne og dyktige servitører og kokker.
 • Flott bestikk, glass, tallerkener, stoffservietter.
 • Annet det er hyggelig å pynte med.
 • Praktiske tips og råd om dekorering og pynting.
 • Tips og råd til blomster og bakeri.
 • Praktisk info

  Overnatting

  Hotellet har 32 rom med totalt 96 sengeplasser. Det er muligheter for leie av ekstra sengeplasser i området.

  Selskap

  Kapasitet i spisesal og festsal for opp til 115 gjester.

  Utsjekk

  Utsjekk er i utgangspunktet kl. 12.00. Om ønskelig tilbyr vi også sen utsjekk.

  Skjenketid

  Skjenkebevilgning frem til kl. 02.00 i alle områder.

  Jotunsyn

  Dersom dere ønsker å fortsette festen utover skjenketiden, har vi en egen liten hytte som kan leies til dette.

  Teknisk utstyr

  Det er en projektor i spisesalen og i festsalen. I tillegg er det en TV i peisestuen som kan kobles til datamaskiner osv. Høytalere kan leies.

  Mat & Drikke

  Mat og drikke setter et stort preg på opplevelsen av et selskap og er derfor en viktig del av feiringen.

  På Danebu Kongsgaard serverer vi mat av ypperste kvalitet basert på lokale råvarer. Alle gjestene blir servert omtrent samtidig og alle får varm mat. Vi anbefaler også vin som passer godt til maten slik at dere får den beste mulige smaksopplevelsen.

  Vår dyktige kjøkkensjef fokuserer på gode og rene smaker og er svært erfaren innen lokale råvarer. Alt som serveres fra hans kjøkken både smaker og ser fantastisk ut.

  Gjør ditt selskap uforglemmelig med fantastisk mat og drikke!

  Naturlige omgivelser

  Naturen og utsikten rundt Danebu Kongsgaard er unik og skaper en perfekt ramme rundt selskapet uansett om du ønsker å feire om vinteren, sommeren eller på høsten.

  Den hvite snøen og den stjerneklare himmelen om vinteren skaper en mystikk og hyggelig atmosfære til selskapet. Om sommeren varer kveldene evig og underholdning kan lett ordnes til ute. Den grønne scenen med fargerike detaljer og det yrende livet i fjellet skaper en flott ramme. De varme, vakre fargene om høsten skaper lune omgivelser, flotte bilder og en koselig atmosfære.

  På Danebu Kongsgaard kan dere feires på deres favorittårstid.

  Tips: Ha feiringen over flere dager

  Av erfaring anbefaler vi at større selskap bør vare fra fredag til søndag. Gjestene kan bli kjent med hverandre og man får en avslappet og hyggelig start på feiringen. I tillegg er det alltid hyggelig å se kjente fjes i selskapet dagen etterpå.

  For å bryte isen på fredagkvelden, er ofte Kahoot, kubb eller andre leker en hyggelig aktivitet. Da har gjestene det morsomt sammen og det er lett å bli kjent.

  Skreddersøm: La feiringen speile deg

  Det er viktig at feiringen blir riktig for hovedpersonen. Valg av mat, drikke, aktiviteter, og annet skal oppleves som "typisk deg". Er man leken, kan man for eksempel arrangere kubb turnering eller rebusløp. Er man ekstremt glad i hjort, kanskje det bør være hovedretten? Er man veldig glad i bær, kanskje det bør være gjengangeren i aperitiff og maten? Kanskje du er glad i hester og kan tenke deg en tur med hest og kjerre.

  Derfor skreddsersyr vi alle selskap slik at du får akkurat det selskapet som er typisk deg.