Danebu Kongsgaard

DANEBU KONGSGAARD

perfekt sted for konferanse

Danebu Kongsgaard er et boutiqe hotell midt i Valdres sitt nydelige fjellandskap med en lun og innbydende atmosfære. Et sted der du kan nyte vakker natur og nydelige matopplevelser fra lokale råvarer. Danebu er et sted der du kan lande og lade. Her finnes det en ro og en atmosfære som du ikke opplever i byene. Valdresfjellene byr ikke bare på et vakkert ytre, men gjør også noe med ditt indre. Stillheten, luften og fargene gir ro til å tenke de lange tankene, være kreative sammen og bygge gode relasjoner.


Kontakt oss på:
events@danebu.no

Danebu Kongsgaard er miljøfyrtårnsertifisert

På kurs og konferanse

Danebu Kongsgaard egner seg godt for kurs, konferanser og møter for mindre grupper opptil 30 personer. Hotellet har et eget konferanserom med projektor, lerret, høyttalere og 360 kamera. Konferansesalen er nylig pusset opp og skreddersys til gruppen som skal være der. Det er også en TV-stue og et bibliotek for enda mindre grupper eller for avslappende møter i sofaen.

Konferansesalen
Interiøret i konferansesalen
Filetering av fisk
Forrett under konferanse

Kjøkkenet

Gode mat- og drikkeopplevelser skaper god stemning og er et godt grunnlag for de gode samtalene. På kjøkkenet tilbereder kokkene lokale matspesialiteter laget fra bunnen med lokale råvarer og smak av naturen rundt oss. Mat og drikke skreddersys etter ønsker.

Danebu Kongsgaard er medlem av Hanen, en landsdekkende næringsorganisasjon for virksomheter innen bygdeturisme, gårdsmat og innlandsfiske i Norge.

Ha det gøy sammen

Rett utenfor døren er det mange flotte naturopplevelser hele året. Om vinteren er det ski inn/ut til Valdres Alpinsenter og de flotte langrennsløypene. Om sommeren og høsten kan du nyte mange flotte fotturer til de mange fjelltoppene som ligger rundt. Akekonkurranse om vinteren eller kubbturnering om sommeren eller høsten er også populært. Valdres har ellers mye spennende å by på; som omvisning på Valdresmusea, ølsmaking, hundekjøring, gårdsbesøk, golf og mye annet. Vi er behjelpelige med å planlegge ut fra dine ønsker.

utsikt mot Vang om vinteren