Kurs & konferanse på Danebu Kongsgaard

Danebu Kongsgaard egner seg godt for kurs, konferanser, møter, seminarer og teambuilding.
På fjellet finnes det en ro du sjelden opplever i byen. Og på Danebu Kongsgaard finnes det en ro og en atmosfære du sjelden opplever på andre fjellhotell. Valdresfjellene byr ikke bare på et vakkert ytre, men gjør også noe med ditt indre. Stillheten, luften og fargene gir ro til å tenke de lange tankene. Danebu Kongsgaard gir derfor en god ramme for å være kreative sammen, lære noe og bygge de gode relasjonene.
Vi skreddersyr deres opplegg. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat.

Lokaler

Danebu Kongsgaard har et stort og flott konferanserom med plass til opptil 64 deltakere. Konferansesalen har alt av teknikk: projektor, lerret og høytalere. Her kan vi sette opp bordformasjoner ut fra behovet til den individuelle gruppen. Eller rydde ut det meste og legge til rette for aktiviteter som Yoga o.l.
I tillegg kan biblioteket brukes til litt mer avslappende kurs og konferanser. Her er koselige sofagrupper, med lavere bord og en stor TV. Det er plass til opptil 20 deltakere i biblioteket.

Team building aktiviteter

Det er flere muligheter for aktiviteter på og rundt Danebu Kongsgaard for ditt kurs eller konferanse. Alt fra rebusløp (kanskje på ski?), olympiske leker til akekonkurranse og andre teambuilding aktiviteter. Det er også et flott lavterskel turterreng som venter på dørstokken. I tillegg har vi en Lavvo hvor man kan nyte lokale spesialiteter og drikke i en svært intim atmosfære. Her får man virkelig hatt den gode samtalen og bli kjent med de andre i teamet på en unik måte. Om ønskelig kan vi også skaffe foredrag/kursholdere innen foto i tillegg til yogakurs.

Kontakt oss for skreddersydd tilbud

Alle kurs og konferanser hos oss er skreddersydd etter behovene til din bedrift eller gruppe. Ta gjerne kontakt med oss for et tilbud.

Om mulig, spesifiser gjerne:
Antall deltakere.
Antall overnattende deltakere.
Ønsket dato.
Antall og lengde på møter.
Antall måltider og antall retter per måltid.
Om aktiviter er ønskelig.

E-post: events@danebu.no