Danebu Kongsgaard med i episode av Truls a la Hellstrøm

Den 31. juli 2020 var hele crewet til Truls a la Hellstrøm på plass på Danebu Kongsgaard for innspilling av matlagingskonkurranse mellom Truls og Hellstrøm.


Vi bygget om vårt lille kjøkken slik at det skulle få den perfekte løsningen for episoden. Det gikk hett for seg og det var tydelig at dette skulle bli god TV.


Gøran Bring, vår dyktige kjøkkensjef, stilte opp som kjøkkenassistent. Han fikk tak i massevis av nydelige råvarer fra flere små og store produsenter i Valdres. Han fikk jobbe tett sammen med Truls og Eyvind og fikk en unik og fantastisk opplevelse.


Det var utrolig gøy å vise crewet det flotte stedet vårt. Det var en veldig hyggelig dag med masse aktivitet på den lille fjellperlen. Vi gleder oss stort til å se resultatet.


Danebu Kongsgaard er i episode 3 av sesong 4 i Truls a la Hellstrøm. Episoden skulle i utgangspunktet ha blitt vist på TV2 første gang tirsdag 10. november 2020 kl. 20.00, men også i ettertid onDemand på TV2sumo. Dessverre ble ikke episoden sendt som planlagt denne datoen. TV2 bestemte seg for å enten kansellere eller utsette episoden. Årsaken til dette er en artikkel i Avisa Valdres som omhandler en annen aktør i Valdres som også er med i episoden. Heldigvis hadde vi også egen fotograf tilstede. Tusen takk til Tom Erik Caldino Nicolaysen fra foto.no for at du tok så flotte bilder for oss.


Nå har ny dato for episoden heldigvis blitt satt: tirsdag 8. desember kl. 20.00