Sykling rundt Danebu Kongsgaard

Valdresfjellene byr på fantastiske sykkelturer. På dørstokken til Danebu Kongsgaard kan du blant annet sykle til Kruk, hvilke er en flott sykkeltur.


BLÅ A: AURDAL-KRUK 23 KM, VARIGHET: T/R 2-4 TIMER
Langs stølsveger går det blåmerket sykkelløype mellom Danebu og Nythun. Lett kupert, hvor hele eller deler av løypa kan brukes. Vær obs ved Skaveldslette. Her er det en fin nedoverbakke som man får god fart i, etter noen hundre meter ta skarpt av til høyre. Følg med på kartet.Guidet sykling med Valdres Rides


Om du kunne tenke deg en guidet stisykkeltur, anbefaler vi Bike Beitostølen / Valdres Rides. Valdres Rides er moderselskapet til Bike Beitostølen, og tilbyr guiding og instruksjon i hele Valdres. De arrangerer kurs og turer for alle nivåer, men holder seg stort sett i terrenget og på skogs- og fjellstier. Det er en fordel med en fulldempet sykkel, men har du en hard tail og er komfortabel med den er det like bra! Om du ønsker å sykle eller å bli bedre på sykling med utgangspunkt i Aurdal (Danebu Kongsgaard), Vaset, Leira eller Fagernes, tilbyr de guidede turer, instruksjon og shutteling der det måtte passe deg.


For booking, kan du enten spørre i resepsjonen hos oss eller booke direkte hos Bike Beitostølen her.


Les mer om turer, Valdres Rides og mer her.