Bord pyntet til selskap.
Danebu Kongsgaard
Vielse på terrassen

DANEBU KONGSGAARD

perfekt sted for fjellbryllup

Hvis dere ønsker å gifte dere på et av Norges mest naturskjønne steder, er dere kommet til rett sted. Vi på Danebu Kongsgaard vil gjøre alt vi kan for å gi dere den perfekte bryllupsopplevelsen.

Vi har mange års erfaring med å arrangere brylluper, og vil jobbe tett med dere for å skape et unikt og personlig arrangement som passer deres behov og ønsker. Fra planlegging og dekorasjon til mat og drikke, vil vi sørge for at alt er i henhold til deres ønsker og behov.

Med vår fantastiske beliggenhet midt i fjellene, vil dere kunne nyte en bryllupsfeiring omgitt av utrolig vakre omgivelser. Vårt erfarne personale vil stå klare til å ta imot dere og gi dere en uforglemmelig opplevelse som dere vil huske resten av livet.

Så hvis dere ønsker å feire kjærligheten deres på et sted som virkelig tar pusten fra dere, er Danebu Kongsgaard det perfekte valget for dere. Ta kontakt med oss for å starte planleggingen av deres drømmebryllup.


Klikk her for å bli med på digital visningstur.


Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat!
Send oss en mail på events@danebu.no
Eller klikk her for å fylle inn skjema


"Vi fikk vårt drømmebryllup på fjellet, med fantastisk mat og vakre omgivelser."

Ina og Mats


"Danebu er det perfekte stedet å feire bryllup! En magisk dag på fjellet med fantastisk lokal mat og suveren betjening. Vi vil gjerne anbefale Danebu til andre brudepar, gjestene var fornøyd og vi fikk en helt uforglemmelig bryllupshelg!"

Andrew og Silje

"Vielse ute på terrassen og bryllupsfest med god mat og drikke, samt dans til langt på natt gjorde opplevelsen perfekt. Tusen takk til den utrolig serviceinnstilte gjengen på Danebu!"

Kaja og Christoffer


"Vi hadde en fantastisk helg og et bryllup som ble akkurat hva vi håpet på! Gjestene, liten som stor, storkoste seg på Danebu. - Godt hjulpet av servicen og stemningen på Danebu."

Are og Ann-Kristin

Kapasitet i spisesal og festsal er opptil 105 gjester.

Hotellet har 32 rom med dobbeltseng. Det er muligheter for leie av ekstra sengeplasser i området.

Avstand fra Gardermoen: 165 km
Avstand fra Oslo: 180 km

Send oss en forespørsel!

Kontaktperson

Ønsker og annet