Vil du være med på å skape de gode gjesteopplevelsene?

Danebu Kongsgaard vokser fort og er i konstant utvikling. Vi ser derfor alltid etter nye flinke medarbeidere som kan bli med i teamet.


Send oss en åpen søknad på:

Servitør
Resepsjonist
Kokk
Renholder

Vi er åpne for søknader på forskjellige stillingsprosenter.


Eller søk direkte på en av stillingene under:


Kokk

Muligheter som kokk på Danebu Kongsgaard:
Selvutvikling og å skape en spennende arbeidsplass. Være med på å bygge opp et dyktig kjøkkenteam. Være med å definere matopplevelsene og utvikle matkonsepter til Peisestuen Mat- & Vinbar og Kongsgaard Restauranten, og dermed bygge opp egen kjennskap som kokk. Være med på å utvikle kjøkkenet i en mer bærekraftig retning (svinnkontroll, innkjøp, råvarer, vegetar/vegan).


Vi tilbyr:
Helt nytt og moderne 120 m2 stort kjøkken med alt man trenger av helt nytt utstyr fra juni 2022. Fokus på bærekraft og digitalisering. Matprosjekter og konsepter. Et fantastisk team av medarbeidere som føles som en familie. Fantastiske omgivelser i fjellet med praktfull utsikt. Varierte oppgaver. Konkurransedyktig lønn. Bistand med å finne bosted.


Vår drømmekokk:
Ryddig, rutinert. Ansvarsfull og teamfokusert. Driftig og engasjert. Hyggelig og omgjengelig. Grunnleggende opptatt av kvalitet og gode matopplevelser. Grunnleggende opptatt av både matsikkerhet og bærekraft på kjøkkenet (minimere avfall, utnytte råvarer, innkjøp, etc). Mestringsevne også under stress. Erfaring med pizzabaking. Er komfortabel med å jobbe ekstra i høysesong, ferier etc. og avspasere i roligere perioder. Dvs. for det meste fra etter påske til slutten av mai. Unngå ferie i juli, uke 40, jul, vinterferie og påske. Snakker og skriver flytende engelsk. Norsk er et pluss.


Slik søker du:

Om en av disse stillingene passer perfekt for deg og du ønsker å ta del i vårt fantastiske team, send oss gjerne en åpen søknad med søknadsbrev og CV. Husk å skrive i emnefeltet hvilken stilling og prosent du ønsker. Vi ser frem til å motta din søknad!