Superior dobbeltrom
Standard suite
Skrivebord i standard suite

Velkommen som vår gjest

Vi ønsker deg velkommen som gjest hos oss, enten du kommer for å delta i kurs og konferanse, selskap eller for å nyte en avslappende ferie på egen hånd. Opplev stillheten og freden i fjellene, og la deg begeistre av den fantastiske utsikten. Nyt en deilig middag basert på lokale råvarer i vakre omgivelser før du legger deg til å sove i et av våre hyggelige, nyrenoverte rom. Stillheten og luften skaper en god natt søvn.

Bli vekket av lukten av nybakt brød og nyt en smakfull frokost før du begir deg ut på eventyr. Fjellene venter på deg, og du kan velge å gå tur til en eller flere av de mange fjelltoppene i området. Dersom du foretrekker sykling, så finnes det flotte sykkelstier som tar deg gjennom vakkert fjellandskap. Hvis det er bærsesong, så kan du samle inn bringebær, blåbær, multer eller tyttebær. Om du er glad i fiske, kan du prøve fiskelykken i et av de mange vannene. Vi leier også ut en robåt ved Damtjern.

Vi vil at Danebu Kongsgaard skal føles som din egen hytte bare med alt av service og at du skal nyte hvert øyeblikk av oppholdet ditt hos oss. Enten du er her for å lande og lade, eller for å oppleve nye eventyr og opplevelser, så vil vi sørge for at du har alt du trenger for å få en fantastisk opplevelse.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen som vår gjest!
Book ditt opphold nå og gjør deg klar for en uforglemmelig fjellferie på Danebu Kongsgaard.