Interiøret i Peisestuen Mat- & Vinbar.
Interiøret i Kongsgaard Restauranten
Interiøret i resepsjonen

Mat og drikke på Danebu Kongsgaard

På Danebu Kongsgaard blir du og smaksløkene dine tatt med på en kulinarisk reise basert på lokale råvarer. Vi er opptatt av å tilby matopplevelser som er i harmoni med naturen og som gir deg en smak av området rundt oss. Våre kokker lager alt fra bunnen av, og hvis vi ikke kan finne ingrediensene lokalt, satser vi alltid på økologiske, norske produsenter. Vår lokale kjøkkensjef, Gøran Bring, har en lidenskap for å lage fantastiske retter og vil sørge for at du og dine får en uforglemmelig matopplevelse. Vi kan også arrangere "smakinger" hvor du kan smake på alt fra de beste norske oster til øl fra lokal ølprodusenter.
Velkommen til en smaksopplevelse du sent vil glemme.

Danebu Kongsgaard er en del av De Historiske Hotel og Spisesteder
Danebu Kongsgaard er Miljøfyrtårnsertifisert

Vi har to spisesteder hos oss:

Kongsgaard Restauranten

I Kongsgaard Restauranten serveres en varierende 3-retters meny basert på lokale, kortreiste og sesongbaserte råvarer av høy kvalitet. Dette gir en spennende matopplevelse og kanskje får du smake noe nytt? Pris per person er 845 kr. Bord må reserveres. Send oss allergier, så tilpasser vi menyen.

Interiøret i Kongsgaard Restauranten

Peisestuen Mat- & Vinbar

Peisestuen Mat - & Vinbar er det perfekte stedet å nyte noe godt i glasset, en god lunsj eller delemat i en lun og avslappet atmosfære. Her er peisen og stearinlysene tent og det er klart for ekte hygge!

Interiøret i Peisestuan mat- & vinbar