Interiøret i Peisestuen Mat- & Vinbar.
Interiøret i Kongsgaard Restauranten
Interiøret i resepsjonen

Mat og drikke på Danebu Kongsgaard

På Danebu Kongsgaard blir du og smaksløkene dine tatt med på en kulinarisk reise basert på lokale råvarer. Vi er opptatt av å tilby matopplevelser som er i harmoni med naturen og som gir deg en smak av området rundt oss. Våre kokker lager alt fra bunnen av, og hvis vi ikke kan finne ingrediensene lokalt, satser vi alltid på økologiske, norske produsenter. Vår lokale kjøkkensjef, Gøran Bring, har en lidenskap for å lage fantastiske retter og vil sørge for at du og dine får en uforglemmelig matopplevelse. Vi tilbyr også temakvelder og -helger, slik som Viltaften og vi kan også arrangere "smakinger" hvor du kan smake på alt fra de beste norske oster til øl fra lokal ølprodusenter. Velkommen til en smaksopplevelse du sent vil glemme.

Danebu Kongsgaard er en del av De Historiske Hotel og Spisesteder
Danebu Kongsgaard er Miljøfyrtårnsertifisert


Vi har to spisesteder hos oss:

Kongsgaard Restauranten

I Kongsgaard Restauranten serveres en varierende 3-retters meny basert på lokale, kortreiste og sesongbaserte råvarer av høy kvalitet. Dette gir en spennende matopplevelse og vesentlig redusert matsvinn, som er spesielt viktig som Miljøfyrtårnsbedrift. Pris per person er 845 kr, men menyen publiseres ikke på forhånd da den avhenger av tilgjengelige råvarer. Vi anbefaler å reservere bord og informere om allergier, intoleranser og spesialkost så tidlig som mulig for å tilpasse menyen.

Interiøret i Kongsgaard Restauranten

Peisestuen Mat- & Vinbar

Peisestuen Mat - & Vinbar er det perfekte stedet å nyte en god lunsj eller delemat i en lun og avslappet atmosfære. I tillegg kan du nyte noe godt i glasset og/eller prøve vår Fjellplank, en blanding av foccacia og pizza som steinovnsbakes og deretter toppes med ferske råvarer. Uansett om du ønsker å komme innom for en kopp kaffe, noe godt i glasset eller et helt måltid, er du velkommen her. Kom og nyt god mat og drikke i en avslappende atmosfære i Peisestuen Mat - & Vinbar.

Interiøret i Peisestuan mat- & vinbar